Dovlecei pane cu sos tzatziki

Postat de licurici_lra in Aperitive / Garnituri
18 Iul 2015 | 5458 vizualizari
Dovlecei pane cu sos tzatziki

Imi plac foarte mult dovleceii pane, mai ales cu branza in compozitie. De obicei, ii mancam cu mujdei de usturoi, dar acum am zis sa incerc cu sos tzatziki si a fost pe placul tuturor.

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • 50 g branza de capra
  • 2 linguri faina
  • sare + mix condimente curry
  • sos tzatziki: 200g iaut grecesc + un castravete mic + 4 catei de usturoi + o lingura maioneza

Mod de preparare

Dovlecelul se taie rondele, se presara cu sare si se lasa 5-10 min.

Rondelele de dovlecel se sterg cu un servetel de bucatarie, pentru a se elimina apa care s-a lasat.

Intr-o farfurie se pune faina, iar in alta se bat ouale cu condimentele si cu branza rasa.

Dovleceii se trec prin faina, apoi prin ou si se pun la prajit in ulei incins, cam 1min pe fiecare parte.

Pentru sosul tzatziki am curatat castravetele, l-am dat pe razatoare, apoi am amestecat toate ingredietele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos tzatziki" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv "Taci si inghite"

Postat de Irina

Aperitiv "Taci si inghite"

Am dat casul pe razatoarea mare, l-am presarat cu sare si l-am framantat nitel. Am pus mamaliga la fiert, iar la final am amestecat-o cu putin unt. Carnaciorul l-am taiat felii si l-am pus...

Citeste continuarea

Chiftele in aluat cu bere

Postat de Bucataras

Chiftele in aluat cu bere

Incepe cu aluatul: framanta drojdia proaspata cu zaharul si dizolv-o in apa calduta. Pune si o lingura de faina si amesteca bine. Trebuie lasata cam 10 min la cald, pana se umfla frumos....

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.07.2015, 17:14
Bun bun
la 18.07.2015, 17:19
la 18.07.2015, 17:33
Tare buni!
la 18.07.2015, 17:41
la 18.07.2015, 18:02

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking