Dovlecei umpluti

Postat de vasy16 in Mancaruri de legume
8 Mar 2016 | 2729 vizualizari
Dovlecei umpluti

O mancarica simpla,gustoasa si usor de preparat.Credeam ca nu va iesi gustoasa pentru ca sotul meu e foarte mofturos la mancare,dar a mancat incantat si mi-a cerut sa-i mai fac si altadata.

Ingrediente

  • 2 dovlecei maricei
  • o ceapa
  • cateva ciuperci
  • 4 cubulete branza topita
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mirodenii

Mod de preparare

Spalam si curatam de coaja dovleceii.Taiem fiecare dovlecel in doua si scobim cu o lingurita lasand un pic de fund.Tocam marunt ceapa,ciupercile si miezul de dovlecel.Calim totul in ulei si sezonam cu sare,piper si mirodeniile pe care le-am ales(eu am pus oregano si marar uscat).Umplem dovleceii,punem deasupra fiecaruia un cubulet de branza topita.Punem intr-o tava,adaugam pe fundul tavii cateva picaturi de ulei si doua pahare cu apa,dam la cuptorul incalzit la 180 grade timp de 30 minute cat sa se inmoaie dovlecelul si se rumeneste branzica.Se poate chiar sa fie gata inainte de cele 30 minute.Se scoate si se serveste imediat.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dovlecei umpluti cu de toate

Postat de panacris

Dovlecei umpluti cu de toate

Dovlecelul se curăță, apoi se taie pe din două transversal, se curăță de semințe, apoi se pun cele două bucăți într-un vas termorezistent, se stropesc cu puțin ulei de măsline...

Citeste continuarea

Dovlecei umpluti cu branza

Postat de katty

Dovlecei umpluti cu branza

Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii taiem in jumatate pe lungime. Cu o lingurita scoatem partea cu semintele. Presaram putina sare si piper si ii lasam deoparte. Taiem afumatura cubulete...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.03.2016, 17:22
Buni Bine ai venit
la 08.03.2016, 18:30
la 08.03.2016, 18:48
ce buni sunt
la 08.03.2016, 19:13
Tare buni!
la 08.03.2016, 19:36

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking