Dovlecei umpluti

Postat de eumimi in Porc
13 Oct 2016 | 2929 vizualizari
Dovlecei umpluti

Pane sau umpluti? Umpluti! Asa am facut ultimii dovlecei pe care i-am gasit la piata.:)

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • 200 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 lingura bulion
  • 30 ml ulei
  • 30 g cascaval
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Spalam dovleceii,ii curatam de coaja si ii taiem in doua pe lungime. Cu ajutorul unei lingurite, scobim interiorul fiecarei jumatati.

Taiem o ceapa, si o punem la calit in ulei incins si o lasam 2-3 minute, dupa care adaugam carnea tocata, bulionul si lasam la calit 7-8 minute, timp in care amestecam din cand in cand. Daca dorti puteti adauga si din dovlecelul scobit (ceea ce am scos din dovlecei) taiat marunt si adaugat la calit impreuna cu carnea.

Adaugam sare, piper si putem stinge focul.

Luam cu lingura compozitie de carne si punem in fiecare jumatate de dovlecel. Punem dovleceii in cratita, adaugam 1 cana de apa si dam la cuptor pentru 40-50 de minute.

Cand sunt gata, presaram cascaval dat pe razatoarea mica ( eu am avut cam putin) si mai lasam 5 minute la cuptor, apoi presaram patrunjel verde tocat marunt deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dovlecei umpluti cu de toate

Postat de panacris

Dovlecei umpluti cu de toate

Dovlecelul se curăță, apoi se taie pe din două transversal, se curăță de semințe, apoi se pun cele două bucăți într-un vas termorezistent, se stropesc cu puțin ulei de măsline...

Citeste continuarea

Dovlecei umpluti cu branza

Postat de katty

Dovlecei umpluti cu branza

Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii taiem in jumatate pe lungime. Cu o lingurita scoatem partea cu semintele. Presaram putina sare si piper si ii lasam deoparte. Taiem afumatura cubulete...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.10.2016, 21:48
Like!
la 13.10.2016, 21:57
la 13.10.2016, 22:08
la 13.10.2016, 22:14
Cat mai sunt de-ai nostri pe piață!
la 13.10.2016, 22:16
Daa, mult nu vor mai fi

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking