Ingrediente
- 2 dovlecei
- 250 gr branza proaspata
- 100 gr branza telemea de oaie
- 100 gr afumatura slaba
- sare
- 1 lingurita ulei de masline
- piper negru macinat
- busuioc uscat
- 1 ou
Mod de preparare
Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii taiem in jumatate pe lungime. Cu o lingurita scoatem partea cu semintele. Presaram putina sare si piper si ii lasam deoparte.
Taiem afumatura cubulete mici si o rumenim usor intr-o tigaie in uleiul de masline.
Intr-un castron punem branza proaspata, telemeaua rasa, piper, busuioc, afumatura, oul si omogenizam.
Umplem dovleceii cu amestecul format si ii asezam intr-o tava unsa cu putin ulei de masline.
Dam tava la cuptor pana se inmoaie dovleceii si se rumenesc usor.
Ii servim calzi sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|