Dovlecei umpluti cu cascaval pane pe pat de cus-cus cu legume

Postat de daniastefania in Mancaruri de legume
4 Iul 2015 | 3888 vizualizari
Dovlecei umpluti cu cascaval pane pe pat de cus-cus cu legume

Ingrediente

  • 250 gr cus-cus
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 8 felii cascaval
  • Sare
  • Piper
  • 2 oua
  • Faina
  • Pesmet
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Punem un vas cu apa la fiert. Cand incepe sa fiarba adaugam sare si cus-cusul. Lasam sa fiarba 5 minute. Apoi strecuram. Lasam cus-cusul la scurs. Curatam ceapa si o tocam marunt. Curatam ardeiul si morcovul si le taiem cubulete. Punem pe foc o tigaie cu putin ulei. Lasam sa se incinga putin apoi adaugam ceapa si o calim la foc mic 3 minute. Adaugam ardeiul si morcovul si mai prajim 4 minute. Adaugam 100 ml apa, condimentam si lasam sa fiarba pana se evapora apa. Apoi amestecam legumele cu cus-cusul. Dovlecelul il curatam si il taiem in doua pe lungime. Apoi il feliem, tot pe lungime. Taiem feliile cat de subtiri putem. Saram dovlecelul. Apoi asezam pe o felie de dovlecel una de cascaval si peste iar una de dovlecel. Continuam asa pana terminam cu feliile de dovlecel si cascaval. Batem ouale cu putina sare. Dam dovleceii prin faina, ou si apoi prin pesmet. Le prajim in ulei incins, pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Le scoatem pe hartie absorbanta. Servim cus-cusul cu dovleceii cu cascaval prajiti. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu cascaval pane pe pat de cus-cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Urzici cu sos alb si ou

Postat de rocsi_1612

Urzici cu sos alb si ou

Urzicile le spalam bine, bine de tot, indepartam coditele si le scurgem. Intr-o cratita punem  apa cu sare, o transferam pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, dam drumul urzicilor si le...

Citeste continuarea

Deliciu cu hribi, parmezan si oua posate

Postat de oanapl

Deliciu cu hribi, parmezan si oua posate

Cureți hribii, îi speli bine și îi fierbi cam 25 de minute. Îi scurgi bine de apă, apoi îi tai bucățele nu prea mici. Ceapa curățată o toci mărunt. Ardeiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.07.2015, 13:36
Bun bun
la 04.07.2015, 15:41
Ce bunatate!
la 04.07.2015, 15:58
Ce bun trebuie să fie!
la 04.07.2015, 17:03
Da Buni e tare buna combinatia!
la 04.07.2015, 19:13
Interesant!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking