Ingrediente
- 3 dovlecei mici fara seminte .
- 3 oua
- 3 linguri faina alba
- 3 linguri pesmet
- 3 linguri ulei porumb
- 3 linguri verdeata [ patrunjel +usturoi verde]
- 150 gr cas mozzarella
- sare
- piper
Mod de preparare
Intr-o tava de yena unsa cu putin ulei si tapetata cu 2 linguri de pesmet asezati un strat de dovlecei [ care au fost spalati] taiati in felii subtiri pe lungime .Presarati saresi jumatate de verdeata peste dovlecei .
Bateti cele 3 oua bine si incorporati faina + putina sare .
Turnati jumatate din compozitie peste dovlecei si radeti putin cas.
Mai puneti un strat de dovlecei restul de verdeata, presarati putin pesmet si turnati peste in tava restul de oua cu faina .
Razuiti deasupra mozzarella si dati la cuptorul preincalzit foc mediu cam 20-30 min , pana preparatul devine rumen .
Serviti asezonat cu piper . Merge bine stropit cu smantana .
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel la cuptor (reteta cu nr 300)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (45)
|