Ingrediente
- 1 dovlecel de marime mijlocie
- sare, piper, praf de usturoi
- 1 ou
- faina
- ulei pentru prajit
- 2 linguri smantana grasa, 1 catel usturoi, 1 lingura maioneza
Mod de preparare
- Dovlecelul se taie in doua si apoi se feliaza pe lungine. Nu se curata de coaja. Il condimentam cu sare, piper alb si praf de usturoi. Acoperim vasul cu folie si il dam la frigider pt cel putin 2 ore.
- Inainte sa il pregatim il scurgem de zeama lasata si scoatem feliile pe un servet absorbant.
- Intr-o tigaie punem ulei la incins si prajim feliile de dovlecel date prin faina si ou batut . Le scoatem pe o farfurie cu servet absorbant ca sa absoarba uleiul si servim cu un sos facut din smantana , usturoi pisat si putina smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|