Draniki cu pui

Postat de cristina1985 in Pui
12 Noi 2016 | 3726 vizualizari
Draniki cu pui

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 1 piept de pui
  • 4 oua
  • 2 cepe mari
  • 4 lg faina
  • 100 g cascaval (eu am pus cate o felie la fiecare draniki)
  • sare,piper
  • verdeata (eu nu am pus):marar sau patrunjel
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Va recomand sa faceti draniki intr-o tigaie de ceramica. Altfel vi se vor lipi.

Ceapa se taie si se caleste.

Peiptul de pui se taie fasii si se prajeste in putin ulei, cu capac 1 ora sau 1 ora si jumatate.Se mai adauga putina apa,din cand in cand. La final se poate rumeni daca doriti.

Va sugerez sa faceti cate o draniki pe rand , asa ca ingredientele vi le voi da,pe o bucata.Curatati 2 cartofi si dati-i pe razatoarea mare. Asezonati cu sare, piper si lasati-i sa stea cateva minute.Apoi ii stoarceti si aruncati sucul. Adaugati 1 ou si 1 lg faina.

Puneti in tigaie putin ulei (cat sa se vada pe fundul tigaii),lasati sa se incinga si apoi ,asezati cu lingura si presati amestecul de cartofi,pana arata ca o clatita.Lasati sa se rumeneasca si nu intoarceti pana nu se rumeneste.Prajiti la foc potrivit (nici mare, nici mic). Cand este gata , se intoarce pe cealata parte cu doua spatule si se aseaza pe jumatate piept pui prajit, ceapa calita si o felie cascaval taiat.Se mai lasa la prajit iar cand s-a rumenit se acopera umplutura cu cealalta parte.Va semana cu o shaorma.

La fel faceti si cu celelalte 3 draniki.In total vor fi 4 draniki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Draniki cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu carne de pui si legume mexicane

Postat de oanapl

Tarta cu carne de pui si legume mexicane

Intr-un vas, pui untul moale, oul, faina, apa si un varf de cutit de sare. Framanti pana obtii un aluat omogen, pe care il vei da pentru minim 30 minute la frigider. Carnea de pui taiata...

Citeste continuarea

Pui calabrese

Postat de rocsi_1612

Pui calabrese

Spalati pieptul de pui, il stergeti usor cu niste servetele de bucatarie. Taiati fiecare jumatate de piept in doua, pe lungime. Le presarati cu sare, piper si boia. Incingeti uleiul intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2016, 22:36
Ce buna trebuie sa fie!
la 04.01.2017, 19:32
la 12.03.2017, 21:54
Bune

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking