Draniki cu pui

Postat de cristina1985 in Pui
12 Noi 2016 | 3742 vizualizari
Draniki cu pui

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 1 piept de pui
  • 4 oua
  • 2 cepe mari
  • 4 lg faina
  • 100 g cascaval (eu am pus cate o felie la fiecare draniki)
  • sare,piper
  • verdeata (eu nu am pus):marar sau patrunjel
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Va recomand sa faceti draniki intr-o tigaie de ceramica. Altfel vi se vor lipi.

Ceapa se taie si se caleste.

Peiptul de pui se taie fasii si se prajeste in putin ulei, cu capac 1 ora sau 1 ora si jumatate.Se mai adauga putina apa,din cand in cand. La final se poate rumeni daca doriti.

Va sugerez sa faceti cate o draniki pe rand , asa ca ingredientele vi le voi da,pe o bucata.Curatati 2 cartofi si dati-i pe razatoarea mare. Asezonati cu sare, piper si lasati-i sa stea cateva minute.Apoi ii stoarceti si aruncati sucul. Adaugati 1 ou si 1 lg faina.

Puneti in tigaie putin ulei (cat sa se vada pe fundul tigaii),lasati sa se incinga si apoi ,asezati cu lingura si presati amestecul de cartofi,pana arata ca o clatita.Lasati sa se rumeneasca si nu intoarceti pana nu se rumeneste.Prajiti la foc potrivit (nici mare, nici mic). Cand este gata , se intoarce pe cealata parte cu doua spatule si se aseaza pe jumatate piept pui prajit, ceapa calita si o felie cascaval taiat.Se mai lasa la prajit iar cand s-a rumenit se acopera umplutura cu cealalta parte.Va semana cu o shaorma.

La fel faceti si cu celelalte 3 draniki.In total vor fi 4 draniki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Draniki cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

Postat de mirela0911

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

Mai intai se pune apa impreuna cu condimentele pe foc pentru a fierbe. Intr-o cratita larga se pune uleiul, apoi pastele cus-cus. Se lasa putin sa se prajeasca, apoi se toarna apa fierbinte...

Citeste continuarea

Piept de pui cu gutui

Postat de licurici_lra

Piept de pui cu gutui

1.             Bucatile de piept de pui se spala, se curata si se dau cu sare si piper. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2016, 22:36
Ce buna trebuie sa fie!
la 04.01.2017, 19:32
la 12.03.2017, 21:54
Bune

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking