la 26.07.2016, 17:24 Foarte faina reteta! Am facut si eu cu zer, dar mie nu mi-a placut gustul, nu ma impac cu zerul...dar baietilor le-a placut tare mult...
la 26.07.2016, 17:29 Simo, , adevarul e ca nici eu nu prea ma impac cu gustul, dar fetelor si sotului le place tare mult si de aceea caut si fac combinatii cat mai multe (pentru ca fac branza in casa si e pacat sa il arunc). Supa asta merge si usor acrita (injumatatesti cantitatea de zer si pui bors acru) sau otet de la ardeii iuti sau gogosari.
la 26.07.2016, 17:40 Tare bună!
la 26.07.2016, 18:11 Ce buna trebuie sa fie dresala ta!
la 26.07.2016, 18:18 Cat de buna poate fi! Desi nu am mancat cu zer niciodata, cred ca mi-ar placea! Dar sa scot mararul afara!
la 26.07.2016, 18:25 Foarte buna!
la 26.07.2016, 19:03 Asta-i buna dupa betie...
la 26.07.2016, 20:08
la 26.07.2016, 20:58
la 26.07.2016, 21:39 Nooo, cu zer nu cred că am mâncat încă ? Dar, te cred pe cuvânt, că e tare bunăăă!
la 27.07.2016, 08:29 buna trebuie sa fie
la 27.07.2016, 16:18 foarte buna!
la 17.08.2016, 23:31 Arata incredibil...cu zer n-am incercat niciodata( din cate stiu si imi aduc aminte)....e o ciorba(supa) nu foarte acra banuiesc....imi place mult ideea!Te imbratisez cu drag!
la 21.08.2016, 00:11 Este exact cum banuiesti, Rux! O gatesc (ciorbita) saptamanal (fac branza in casa si folosesc zerul) in tot felul de combinatii si e mereu pe placul fetelor. Mie insa mi-a placut foarte mult varianta asta (descoperita accidental)! http://www.bucataras.ro/retete/dresala-sarbusca-de-legume-77491.html
Poate te inspira! Multumesc de trecere si comentariu!
la 21.08.2016, 00:17 Nu am mancat asa ceva dar dupa ce am citit cred ca este pe gustul meu. Problema este ca eu nu fac branza in casa insa m-am gandit cum pot sa fac rost de zer si am sa incerc ciorbita asta