Drob a la Nico

Postat de nico15 in Mancaruri cu carne
12 Dec 2010 | 12366 vizualizari
Drob a la Nico

Ingrediente

  • 6-7 legaturi de ceapa verde
  • 7 oua ;
  • 2 cepe potrivite
  • 750 g de carne tocata(porc/vita)
  • 750 g de organe (400 g ficat porc, 200 g inima porc, 200 g plamani porc, 150 g rinichi porc)
  • 1 bucata prapor
  • boia
  • sare, piper,
  • ulei

Mod de preparare

Se toaca verdeturile. Separat se curata organele si se taie in bucati mai mici, rinichii se pun pentru ½ de ora in otet sa le dispara mirosul dupa ce au fost curatati bine, dupa care se vor da prin masina de tocat, se sareaza, pipereaza si se amesteca cu verdeata.

Separat se taie marunt 2 cepe si se calesc in putin ulei.Dupa ce s-a aurit un pic se scot si se amesteca cu carnea tocata, se sareaza si se pune boia. Se amesteca totul organele si carnea cu 3-4 oua pana rezulta o pasta.

Se pun la fiert 3 oua, se vor fierbe tare. Se ia un prapor(e) care se va aseza intr-o tava de chec care in prealabil a fost unsa cu putin ulei.

Se adauga jumatate din pasta rezultata se introduc cele trei oua fierte dupa care se completeaza cu compozitia ramasa, astfel incat ouale sa fie asezate la mijlocul compozitiei in interior.

Se inchide cu praporul si se va bate un ou pe deasupra dupa care se va da la cuptor. Se presara boia pe deasupra.

Se lasa la cuptor 45 de minute dar evident se incearca. Daca mai trebuie lasat il mai lasati si verificati, cand este gata se scoate de la cuptor se lasa sa se raceasca dupa care se va taia felii si poate fi servit.

Pofta Buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob a la Nico" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute in crusta de cartofi

Postat de caroline

Chiftelute in crusta de cartofi

Curatam cartofii de coaja,ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa rece cu sare . Cand au fiert , ii scurgem bine de apa , ii punem intr-un castron si ii maruntim cu ajutorul unei furculite....

Citeste continuarea

Varza dulce cu carnati afumati

Postat de merisor67

Varza dulce cu carnati afumati

Am pregatit intai carnatii la cuptor. Eu ii pun pe gratarul cuptorului si sub gratar pun o tava cu apa si ii pregatesc asa cam 20 minute la 180 grade.  Varza spalata si scursa am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2010, 21:58
prima imi place tare mult papa cat vreau nu?sant prima
la 12.12.2010, 22:09
Mmmm ce bine arata Nico 5 furcu
la 12.12.2010, 22:29
gustos
la 12.12.2010, 22:33
Arata foarte bine
la 12.12.2010, 22:46
e de retinut pt Pasti arata f bine5

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking