Ingrediente
- 500 gr.opintici(ghebe)
- 3 cepe mari
- 5 catei de usturoi
- un castron de urzici
- 1 borcan de 1 kg. ciupercute champignon
- 4 oua+ 1 ou pentru uns
- 1lingurita sare
- 1 varf cutit de rozmarin
- 1 varf cutit boia de ardei dulce
- 1 varf de cutit tarhon
- 1 varf cutit piper macinat
- 2 legaturi usturoi verde
- 4 legaturi ceapa verde
- 2 linguri bulion de gogosar
Mod de preparare
Se dau prin masina de carne, buretii, ceapa uscata, cateii de usturoi.
Urzica se opareste, se clateste si se taie marunt cu cutitul.
Se toaca cu ajutorul cutitului ceapa verde si usturoiul verde.
Intr-un vas se pun buretii, ceapa uscata, usturoiul tocat, ceapa verde, usturoiul verde, urzica, condimentele, sarea, bulionul de gogosari, ciupercutele champignon, ouale. Se omogenizeaza compozitia si se pune intr-o tava in care s-a pus hartie de copt. Peste compozitie este bine sa se puna si un ou batut si sa se intinda peste tot drobul.
Se da drobul la cuptorul incalzit pentru circa o ora la foc potrivit sau pana este gata.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|