Drob de ied

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
5 Mai 2013 | 10377 vizualizari

Drobul, indiferent ca este din organe de ied, miel, porc, etc, eu il fac cam la fel...ingredientele de baza sunt organele, ceapa, usturoi, oua, mirodenii. Ceea ce schimb la retete in functie de organele de la animalul de la care provin sunt mirodeniile...

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 05.05.2013, 11:40
super
la 05.05.2013, 11:40
Ce bine arata! Paste fericit!
la 05.05.2013, 12:00
la 05.05.2013, 12:17
bun
la 05.05.2013, 12:51
la 05.05.2013, 13:13
Multumesc dragelor !!!
la 05.05.2013, 13:30
bun
la 05.05.2013, 14:41
n-am incercat cu organe de ied,arata bine
la 05.05.2013, 15:11
Foarte bine arata! Cred ca la ingrediente ai scris din greseala miel in loc de ied.
la 05.05.2013, 15:16
Foarte frumos arată!
la 05.05.2013, 15:31
la 05.05.2013, 15:38
Da Simo, am modificat, multumesc.
la 05.05.2013, 17:55
la 05.05.2013, 22:06
la 22.10.2013, 08:10
Am facut, a iesit foarte bun. Multumesc pt idee.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking