Drob de ied
Postat de Veronica22
Organele de ied se fierb in apa cu sare dupa gust. Cand sunt fierte, se scot din zeama si se lasa sa se raceasca. Eu am tocat foarte marunt toate organele. Ceapa,usturoiul si restul...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareSe spala organele si carnea si se pun la fiert in apa cu sare. Separat se fierb doua oua. Se taie usturoiul marunt. Cand sunt aproape fierte carnea si organele, se scot din apa se lasa la racit si se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca tocatura cu doua oua fierte taiate cubulete, usturoiul taiat marunt si doua oua crude si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se imparte compozitia in doua si se inveleste in prapure, se pun in tavi de chec si se da la cuptor o ora. Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|
Postat de Veronica22
Organele de ied se fierb in apa cu sare dupa gust. Cand sunt fierte, se scot din zeama si se lasa sa se raceasca. Eu am tocat foarte marunt toate organele. Ceapa,usturoiul si restul...
Citeste continuareaPostat de simona72
Pt drob se folosesc toate organele de la animal, se curata si se spala f bine, rinichii se taie in jumatati si se spala, inima la fel si ea si se curata de singele din interior, ficatul si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|