Drob de miel cu oua de prepelita

Postat de Sidy in Oaie
26 Mai 2012 | 6241 vizualizari

Drobul de miel este un aperitiv cu un gust deosebit, puternic aromat de verdeturile proaspete ce se gasesc din belsug acum in piete. Are un nivel mediu de complexitate şi nu trebuie să stai mai mult de o oră şi 30 de minute în bucătărie pentru a-l găti. Medicii nutriţionişti spun că drobul are un conţinut caloric redus şi poate constitui aperitivul perfect. O felie de drob conţine 80 de kilocalorii. Deoarece carnea de miel nu este pe placul tuturor, drobul poate fi făcut şi din carne de pui.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 27.05.2012, 10:51
la 27.05.2012, 11:26
Ce bine ti-au reusit Sidy...eu nu pap dar te apreciez!
la 27.05.2012, 16:46
la 30.05.2012, 09:38
buuun buuun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking