Organele bine spalate le taiem cubulete.
Ceapa verde si usturoiul curatate le tocam marunt.
Mararul si patrunjelul verde le tocam, de asemenea, marunt.
Incingem uleiul intr-o cratita in care vom sota ceapa verde. Adaugam apoi usturoiul tocat si maruntaiele taiate marunt.
Asezonam si lasam sa fiarba la foc mic. Daca e cazul adaugam 1/2 cana apa.
Dupa 20 de minute, cand organele sunt aproape fierte adaugam ficatul si lasam sa se innabusa la foc mic acoperit, alaturi de celelalte organe.
Fierbem ouale de prepelita 7 minute, le tinem 1 minut in apa rece apoi le cojim.
Dupa ce organele sunt gata si s-au racit putin, le mixam sau le dam prin masina de tocat.
Adaugam verdeturile tocate, cele 2 oua intregi, pesmetul, vegeta de casa .Daca este necesar mai asezonam.Amestecam bine compozitia sa se omogenizeze bine.
O forma de guguluf o ungem cu unt apoi asezam in ea prapurul ce a stat in apa rece pina acum.Rasturnam 1/2 din compozitia de maruntaie, asezam ouale de prepelita roata, roata , apoi punem restul compozitiei si acoperim cu marginile praporului.
Dam forma la cuptorul preincalzit la 180 de grade C cam 30-40 de minute pina se aureste deasupra.
Portionam drobul si se poate servi atat cald cat si rece.
Pofta mare !