Ingrediente
- Organe de miel: inima,ficat,rinichi
- 6-7 fire ceapa verde
- O legatura patrunjel verde si marar
- 2 caţei usturoi
- 5 oua crude
- 2 oua fierte
- 4 oua prepelita fierte
- Sare,piper dupa gust
- Ulei
- O bucata prapure(membrana care îmbraca intestinele)
Mod de preparare
Organele de miel le-am fiert în apa cu sare,apoi le-am taiat bucati mici.
Am fiert ouale
Ceapa verde si verdeata le-am taiat marunt si le-am prajit cu putin ulei.
Am pus maruntaiele si am condimentat,apoi ouale crude batute.
Am lasat putin pe foc pâna a început oul sa se închege.
Am luat de pe foc si am pus usturoiul.
Intr-o tava de chec am pus prapurele,jumatate umplutura,ouale fierte,apoi restul de umplutura.
Am acoperit cu prapurele si am pus la cuptor pâna când s-a rumenit,aproximativ 30 de minute.
Se taie si se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|