Drob de miel cu oua de prepelita
Postat de Sidy in Oaie 26 Mai 2012 | 6274 vizualizari
Drobul de miel este un aperitiv cu un gust deosebit, puternic aromat de verdeturile proaspete ce se gasesc din belsug acum in piete.
Are un nivel mediu de complexitate şi nu trebuie să stai mai mult de o oră şi 30 de minute în bucătărie pentru a-l găti.
Medicii nutriţionişti spun că drobul are un conţinut caloric redus şi poate constitui aperitivul perfect. O felie de drob conţine 80 de kilocalorii. Deoarece carnea de miel nu este pe placul tuturor, drobul poate fi făcut şi din carne de pui.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (19)
la 26.05.2012, 14:54
Grozav ! am facut si de Paste , dar il voi repeta si martea viitoare
la 26.05.2012, 15:12
foarte frumos arata!! trebuie sa fac si eu ca tare imi e pofata...
la 26.05.2012, 15:18
bun bun
la 26.05.2012, 15:41
like
la 26.05.2012, 15:42
bine mai arata mai Sidonia!
la 26.05.2012, 15:42
minunat!
la 26.05.2012, 16:29
hmmmmmm
la 26.05.2012, 17:18
Delicios!
la 26.05.2012, 17:44
foarte bun drob
la 26.05.2012, 18:37
Cat de bine arata!
la 26.05.2012, 18:43
bun bun
la 26.05.2012, 19:03
fain arata
la 26.05.2012, 19:50
Arata minunat!
la 26.05.2012, 23:21
drobul e foarte bun
COMENTEAZA