Drob de pasare

Postat de rhapsody in Aperitive / Garnituri
14 Mai 2013 | 18908 vizualizari

De multi ani fac drob din organe de pasare. In primul rand e mai "light" si in al doilea, nu prea ma impac eu cu carnea de ied/miel in aceasta forma. Acestea sunt ultimele doua felii salvate de la pieire :)) la care am reusit cu mare greu sa fac poza.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 14.05.2013, 08:57
Imi place si de pui! Foarte frumos ti-a iesit
la 14.05.2013, 09:03
Ca e de pui sau miel imi place!
la 14.05.2013, 09:06
la 14.05.2013, 09:25
Minunat arata.
la 14.05.2013, 09:26
super
la 14.05.2013, 09:27
la 14.05.2013, 09:40
fain
la 14.05.2013, 09:46
foarte bun
la 14.05.2013, 09:49
Tare bun!
la 14.05.2013, 10:01
foarte bun!!!imi place!!!!
la 14.05.2013, 10:26
Îmi plece!
la 14.05.2013, 11:32
Foarte bun
la 14.05.2013, 12:06
foarte bun!
la 14.05.2013, 13:22
la 14.05.2013, 15:17

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking