Drob de pasare
Postat de rhapsody in Aperitive / Garnituri 14 Mai 2013 | 18908 vizualizari
De multi ani fac drob din organe de pasare. In primul rand e mai "light" si in al doilea, nu prea ma impac eu cu carnea de ied/miel in aceasta forma. Acestea sunt ultimele doua felii salvate de la pieire :)) la care am reusit cu mare greu sa fac poza.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (16)
la 14.05.2013, 08:57
Imi place si de pui! Foarte frumos ti-a iesit
la 14.05.2013, 09:03
Ca e de pui sau miel imi place!
la 14.05.2013, 09:25
Minunat arata.
la 14.05.2013, 09:26
super
la 14.05.2013, 09:40
fain
la 14.05.2013, 09:46
foarte bun
la 14.05.2013, 09:49
Tare bun!
la 14.05.2013, 10:01
foarte bun!!!imi place!!!!
la 14.05.2013, 10:26
Îmi plece!
la 14.05.2013, 11:32
Foarte bun
la 14.05.2013, 12:06
foarte bun!
COMENTEAZA