Drob de pui

Postat de corina241 in Aperitive / Garnituri
26 Oct 2010 | 4896 vizualizari
Drob de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1/2 kg ficat de pui
  • 3 fire de praz
  • 1 lingura ulei
  • 7-8 catei de usturoi
  • 3 oua
  • 1 lingura de orez
  • sare
  • piper
  • verdeata(marar,cimbru,patrunjel)

Mod de preparare

pieptul si ficatul de pui se fierb cateva minute(5-6 minute),apoi scoatem bucatile de carne si le maruntim in robotul de bucatarie.

ceapa taiata o calim in putin ulei,apoi o adaugam peste carne si amestecam bine intr-un castron.

usturoiul pisat,ouale amestecate,orezul,sarea,piperul si verdeata tocata marunt se adauga in castronul unde deja avem carnea si ceapa.

se formeaza o pasta consistenta pe care o punem intr-o forma de chec si o dam la cuptor(incins la180°) pentru 40 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Drob de pui in aluat foietaj

Postat de eumimi

Drob de pui in aluat foietaj

Fierbem ficatul de pui. Separat fierbem si pieptul de pui. Tocam marunt ficatul si pieptul de pui. Tocam marunt si ceapa, usturoiul si verdeata. Amestecam carnea cu verdetata, adaugam ouale...

Citeste continuarea

Drob din organe de miel cu piept de pui

Postat de katty

Drob din organe de miel cu piept de pui

Curatam organele de pielite si resturi si le taiem in bucati mai mici. Punem la foc o oala cu apa, adaugam putina sare si cand fierbe punem pe rand pieptul de pui, apoi organele de miel. Le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.10.2010, 22:14
Prima,deci pot sa ma servesc
la 26.10.2010, 22:30
frumos si interesant, cu ..orez !
la 26.10.2010, 22:52
sigur,LALY nici nu a apucat sa se raceasca
la 26.10.2010, 22:54
Teo,nu se simte orezul ff mult,este ceva cam de genul sarmalutelor
la 26.10.2010, 23:03

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking