Ingrediente
- 4 pulpe mari de pui
- 500 gr ficatei de pui
- 2 legatura de ceapa verde
- 2 legatura usturoi verde
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 5 oua fierte
- 4 oua crude
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Pregatire carne: Se decongeleaza, daca este cazul, se spala si se pun separat la fiert pulpele si ficateii. Se verifica cu o furculita daca sunt gata, apoi se scurg de apa si le tocam marunt.
Verdeata: Se spala si se curata legaturile de verdeata, ceapa si usturoiul apoi se toaca si acestea marunt.
Oalele: Punem la fiert cele 5 oua pentru 10 minute, le lasam la racit, apoi le curatam de coaja.
Toate ingredientele tocate le punem int-un bol mare, le amestecam cu oualele crude, peste care adaugam sare si piper dupa gust.
Tapetam o tava dreptunghiulara (de cozonac) cu hartie de cop, ungem cu putin ulei, adaugam jumatate din compozitia de carne peste care punem oualele fierte, apoi acoperim cu restul compozitie.
Intr-un cuptor preincalzit, se baga tava la copt pentru aproximativ 50 de minute la foc mediu.
Dupa ce s-a racit, drobul se scoate din forma si se taie felii.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|