Ingrediente
- 600 g de pipote si inimi de pui,
- 600 g de ficat de pui,
- 3 cepe medii tocate,
- 1 legatura mare de ceapa verde,
- 1 legatura de patrunjel,
- 1 legatura de marar,
- 4 oua crude,
- 5 linguri de ulei,
- 3 oua fierte,
- sare.
Mod de preparare
Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert suficient le-am scos si le-am lasat sa se raceasca.
Separat, intr-o tigaie am pus cele 5 linguri de ulei si am pus ficatul pana s-a prajit usor, fara sa se arda. Le-am scos si l-am lasat si pe acesta la racit.
In aceeasi tigaie am pus ceapa tocata si putina sare, (dar si putin ulei ca a mai trebuit) si dupa ce a prins o culoare frumoasa am adaugat peste si ceapa verde, am mai lasat careva minute si le-am dat deoparte sa se raceasca.
Dupa ce s-au racit pipotele, inimile si ficatul, le-am taiat marunt, peste am pus verdeturile, ceapa calita, ouale crude, sare si piper si am amestecat bine pana s-au incorcorat toate ingredientele
Intr-o tava mica de cozonac tavetata cu hartie ce copt, am pus jumate de compozitie pe urma ouale fierte si apoi cealalta jumatate de compozitie, am nivelat frumos si l-am dat la cuptorul incins pentru aprox.40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|