Ingrediente
- 1 piept de pui
- 400 grame pipote și inimi de pui
- 400 de grame ficat de pui
- 125 grame bacon, tăiat cuburi
- 1 legătura mare pătrunjel, tocat
- 1 legătură mare mărar, tocat
- 1 legătură mare usturoi verde, tocat
- 1 legătură mare ceapă verde, tocată
- 5 ouă curde
- 2 ouă fierte, tari
- sare/piper
- 4 fâșii de bacon
Mod de preparare
Pieptul de pui se fierbe împreună cu pipotele și inimile, 15 minute, în apă cu sare. Se adaugă ficatul și se mai fierb 5-7 minute. Când s-au răcit, se taie cuburi mici.
Într-o tigaie, se prăjește baconul până devine crocant. Se adaugă peste pieptul de pui, inimi, pipote și ficat. Se adaugă verdeața, sare/piper și cele 5 ouă crude.
Se amestecă pentru omogenizare. Se așează jumătate din compoziție într-o tavă, în strat uniform, apoi cele două ouă gătite și se acoperă cu restul de compoziție. Deasupra, se așează fâșiile de bacon și se introduce tava în cuptorul preîncălzit pentru 40-45 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|