Drob de pui

Postat de cristinutanicolita in Pui
18 Apr 2017 | 3496 vizualizari
Drob de pui

Delicii de Paste.  A iesit delicios, cu siguranta o sa il mai fac.  

Ingrediente

  • 1 kg ficatei
  • 1 piept de pui
  • 1 ou+2 albusuri
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 leg usturoi verde
  • marar
  • pătrunjel
  • leustean
  • sare
  • 2 lg pasta de rosii cu ardei

Mod de preparare

Spalam ficateii si ii punem la fiert, in apa cu sare. 

Pieptul de pui il spalam si il fierbem in apa cu sare, avand grija ca in timpul fierberii, sa luam spuma. 

Dupa ce au fiert ficateii si pieptul de pui, le lasam sa se răcească.

Curatam ceapa si usturoiul, le spalam si le tăiem. Tocam si pătrunjelul, leusteanul si mararul, mărunt.

Tăiem pieptul de pui si ficateii (sau ii dăm prin masina de tocat carne).

Intr-un castron, punem ceapa si usturoiul, verdeață, pieptul de pui, ficateii, pasta de rosii cu ardei, oul și omogenizam totul. 

Tapetam o tava de cozonac, cu hartie de copt si punem compozitia rezultata. 

Batem albusurile spuma si ungem drobul. 

Coacem drobul la foc mediu, in cuptorul preancalzit, cca. 1 h.

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Drob de pui in aluat foietaj

Postat de eumimi

Drob de pui in aluat foietaj

Fierbem ficatul de pui. Separat fierbem si pieptul de pui. Tocam marunt ficatul si pieptul de pui. Tocam marunt si ceapa, usturoiul si verdeata. Amestecam carnea cu verdetata, adaugam ouale...

Citeste continuarea

Drob din organe de miel cu piept de pui

Postat de katty

Drob din organe de miel cu piept de pui

Curatam organele de pielite si resturi si le taiem in bucati mai mici. Punem la foc o oala cu apa, adaugam putina sare si cand fierbe punem pe rand pieptul de pui, apoi organele de miel. Le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2017, 20:42
Tare bun!
la 18.04.2017, 20:56
Foarte gustos!
la 18.04.2017, 21:09
Bun
la 18.04.2017, 21:31
la 18.04.2017, 23:27

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking