Ingrediente
- 300 g piept de curcan/pui(eu am avut din piept de curcan,ramas de la perisoare)
- 1 ou
- sare
- piper
- 5 catei de suturoi
- patrunjel verde
- 2 morcovi mici
- 10 felii de bacon
- putin ulei
Mod de preparare
Se amesteca bine carnea cu sare, piper, oul, patrunjel verde tocat si morcovi rasi sau tocati.
Baconul se impleteste, se face o patura, o impletitura patrata(vezi foto). Pt a aputea lucra mai usor cu drobul, pregatiti impletitura pe o coala, hartie de copt.
Se pune compozitia de carne in mijloc si se modeleaza,se da o forma mai alungita.
Cu ajutorul hartiei de copt, se ruleaza ,se da forma si apoi se pune intr-un vas potrivit sau tava de chec(eu am pus in vasul cel mijlociu de la Decorix, setu de 3 vase rosii).
L-am spitat putin cu ulei deasupra, se da tava la cuptor pentru aproximativ 40 minute la 175 grade(depinde de cuptorul fiecaruia)
Super bun, multumesc Miha a fost foarte bun.
Sursa
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (44)
|