Drob de soia

Postat de Camy_gby in Aperitive / Garnituri
5 Mar 2015 | 7189 vizualizari
Drob de soia

Un aperitiv perfect pentru vegetarieni si nu numai.

Ingrediente

  • 100 g soia granule
  • 3 linguri cu orez
  • 3 cepe mari
  • 5 oua
  • 2 linguri cu pasta de rosii
  • 2 linguri cu faina
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita oregano
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

 Soia se pune la fiert in apa cu sare( sau puteti pune in apa ierburile aromatice preferate)

Orezul se spala si se pune si el la fiert.

Cepele se curata, se spala, se toaca marunt si se pun la calit impreuna cu cele doua linguri de ulei.

 Soia, dupa ce a fiert se stoarce de apa, si se pune intr-un castron, la care se adauga pasta de rosii, ierburile aromatice, sarea si piperul.Se amesteca bine dupa care se pune faina.Urmeaza orezul, ceapa si ouale, amestecandu-se dupa fiecare.

Se tapeteaza cu hartie de copt fundul unei tavi de chec in care se toarna amestecul de soia.Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 40 de minute.

E buuuun, e foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de soia" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Drob de soia cu ciuperci

Postat de Xandrinne

Drob de soia cu ciuperci

Mai intai, am hidratat bine soia in apa fierbinte, am stors-o in pumn si apoi am pus-o la fiert cu o foaie de dafin, cu usturoi si cu condiment; am scurs-o bine de apa, dupa ce a fiert. Cartofii...

Citeste continuarea

Curcan umplut

Postat de CookieMonster

Curcan umplut

1.Curcanul se spala bine, se usuca cu un prosop absorbant, se dezoseaza pieptul de curcan cu atentie sa nu rupem foarte tare piele de pe piept si se pune la marinat 24 de ore ( dafin ,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2015, 18:41
la 05.03.2015, 18:41
la 05.03.2015, 18:47
la 05.03.2015, 20:18
la 05.03.2015, 21:47

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking