Drob din carne de vita in crusta de bacon

Postat de Pungasa_Rogue in Vita
9 Apr 2018 | 2914 vizualizari
Drob din carne de vita in crusta de bacon

Ingrediente

  • 600 g ficat de vita
  • 260 g plamani de vita
  • 260 g carne de vita
  • 250 g sunca de porc
  • apa pentru a fierbe carnea
  • sare
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 4 oua crude + 2 albusuri crude
  • 1 plic de condimente pentru drob (20 g)
  • putin cimbru uscat
  • 100 g bacon
  • 5 oua fierte

Mod de preparare

Carnea se spala si se fierbe pe jumatate intr-un vas cu apa cat sa o acopere si o lingurita de sare. Dupa ce s-a fiert, carnea se taie in bucati mici si se pune pe o tava.

Ceapa si usturouiul se curata, se spala si se taie rondele. Se pun langa carne.

Patrunjelul si mararul se spala, se taie marunt si se pun langa carne.

In tava se adauga doua oua si doua albusuri, condimentele pentru drob, putin cimbru uscat si sare. Se amesteca totul si se mai adauga doua oua crude daca este necesar.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. 

Se unge o tava de cozonac cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt.

Se asaza felii de bacon in tava, se pune jumatate din amestecul cu carne, apoi se pun ouale fierte (curatate de coaja). Se  adauga restul de amestec cu carne, apoi se asaza jumatati de felii de bacon.

Se introduce tava la cuptor pana cand carnea este bine patrunsa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din carne de vita in crusta de bacon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Gulas unguresc

Postat de CameliaComan

Gulas unguresc

Umplem o oala cu apa si o punem la fiert impreuna cu 2 foi de dafin. Intre timp, spalam carnea de vita si apoi o taiem in cubulete potrivite. Adaugam carnea, cand apa clocoteste si o lasam...

Citeste continuarea

Muschi de vita la cuptor

Postat de sebirizescu

Muschi de vita la cuptor

Carnea se unge cu ulei de masline,se condimenteaza pe ambele parti si se lasa acoperita la frigider pentru 24 ore. Se leaga cu ata alimentara,sa iasa uniform. Se prajeste intr-o tigaie in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.04.2018, 17:07
arata bine,am sa il incerc si eu
la 09.04.2018, 17:08
la 09.04.2018, 17:38
Foarte bun!
la 09.04.2018, 18:49
la 09.04.2018, 19:16
Suuuper combinatie!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking