Ingrediente
- 600 g preparat pentru tort de ciocolata
- 200 g zahar pudra
- dulceata de fructe de padure
- 100 g ciocolata amara
- apa
Mod de preparare
Avand putin timp la dispozitie am folosit preparat pentru tort deja gata facut :)
Deci ,se iau forme mici de hartie pentru briose....se pune o lingura de preparat pentru tort,se pune si o mica cantitate de dulceata,dupa care se pune inca o lingura de preparat pt tort.
Nu trebuie sa umplem tare formele.
Procedam asa si cu celelalte pana terminam preparatul pentru tort.
Le punem la cuptor la 200° cam 20 minute.
Intre timp facem glazura.Zaharul pudra se amesteca cu putina apa avand grija sa ramana destul de dens.
Cand briosele noastre s-su racit un pic dam deasupra cu glazura.
Topim ciocolata si incercam sa facem niste modele tip paianjen...
Nu stiu daca ale mele seamana dar ideea a fost asta.:))
Briosele in schimb au iesit foarte foarte bune.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulce de Halloween" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|