Ingrediente
- 1 cana cu lapte
- 3 oua
- paine de-o zi
- fructoza sau zahar
- un strop de esenta vanilie ( optional )
- dulceata , miere ( ce va place )
Mod de preparare
Se feliaza painea ( eu am folosit paine facuta de ,,INTELIGENTA ") , fiecare felie se inmoaie f bine in laptele indulcit si aromat , se da prin oul batut spuma si se prajeste pana la o rumenire frumoasa pe ambele parti la foc domol , cate 2-3 minute ; se scot pe hartie absorbanta .
Se servesc cat sunt calde dupa preferinta , cu dulceata , miere , sau doar pudrate cu zahar .
Deoarece nu s-au consumat toate , feliile fiind gigantice , am protejat FRIGANELELE cu folie alimentara si ptr a doua zi .
Simplu , ptr aduceri aminte si de timpuri cand voiai sa cumperi si nu aveai ce si ptr timpuri actuale cand , gasesti de toate , dar...
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulce "saracut"" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (27)
|