Dulceata de capsuni reteta
Postat de lia in Dulceata / Gem 10 Iun 2011 | 37367 vizualizari
Dulceata de capsuni reteta Culoare, gust, parfum, totul intr-un borcan si mai ales fara conservanti !
Inapoi la reteta
|
Comentarii (48)
la 15.06.2011, 12:56
miuta
crysady
motanel va multumesc
la 15.06.2011, 12:58
mihaelar cu siguranta mai gasesti capsune pe piata chiar si acuma si pot sa-ti spun ca preturile au ramas aceleasi asa ca spor la treaba ca nu este prea tarziu
la 15.06.2011, 12:59
Dya, draga mea mult spor sa ai
la 15.06.2011, 13:09
cristinne, cand faci dulceata, gem, chestii din astea sant mai multi factori care influenteaza reusita produsului final...nu doar timpul de fierbere ex: vasul in care se fierbe, recipienti de pastrare, locul de depozitare, temperatura, curenti de aer, etc.sant o sumedenie de factori care contribue la reusita si pastrarea produsului...sper ca nu te-am speriat sa-ti tai elanul
Multumesc foarte mult pentru aprecieri
la 15.06.2011, 13:10
divainbucatarie
deyutzcy multumesc
la 15.06.2011, 18:30
Cred ca toti suntem fani declarati ai dulcetei de capsuni ! Sa mancam sanatosi!
la 15.06.2011, 22:34
Mmm, ce bunatate! ce frumoase sunt borcanelele
la 15.06.2011, 23:40
aromat si frumos prezentat
la 16.06.2011, 12:31
Foarte frumos si bun...cred!!Felicitari!Eu am lasat-ola fiert cam o ora si un pic si am zdrobit capsunele sa se poata unge mai bine pe paine.
la 16.06.2011, 15:19
superb
la 17.06.2011, 18:00
Exceptional
la 17.06.2011, 22:12
ce culori si ce prezentare
la 27.06.2011, 11:22
arata foarte binee...cautand reteta pentru dulceata mi-a atras atentia reteta taa...isi pastreaza o culoare minunata...am facut si eu...si dupa fierbere si-a mai pierdut din culoarea intensa...mai e si alt secret pentru a ramane aceasta culoare si dupa fierbere? merci frumos!
la 24.05.2015, 18:45
Foarte frumoasa prezentarea! Si dulceata cred ca a iesit super buna!
COMENTEAZA