Dulceata de capsuni reteta
Postat de lia in Dulceata / Gem 10 Iun 2011 | 37367 vizualizari
Dulceata de capsuni reteta Culoare, gust, parfum, totul intr-un borcan si mai ales fara conservanti !
Inapoi la reteta
|
Comentarii (48)
la 24.05.2016, 06:43
Buna!
la 24.05.2016, 08:39
Draga mea, asta nu este dulceata ci gem de capsuni. La dulceata se foloseste 1kg zahar la 1kg capsuni si se fierbe un sirop separat din zahar si putina apa iar dupa ce este legat se adauga capsunile intregi si se lasa sa fiarba pana se leaga din nou avand grija sa nu se zdrobeasca fructele. De fapt asta si este frumusetea dulcetei, sa fie fructul intreg in siropul limpede. Cum ti-am mai spus, ce ai facut tu este gem de capsuni pe care dealtfel si eu il fac de cateva zeci de ani la fel ca tine
COMENTEAZA