Ingrediente
- Dulceata de capsuni reteta
- 2kg zahar
- 4kg capsuni
- 8 plicuri zahar vanilat
- 4 plicuri gel fix
Mod de preparare
Dulceata de capsuni reteta
Spalam si taiem cubulete capsunile. Le punem intr-o oala maaare (in care facem dulceata) si le lasam la fiert 15 minute.
Separat, amestecam zaharul, zaharul vanilat si plicurile cu gel fix. Le adaugam apoi peste capsune si dupa ce incep sa fiarba, le mai lasam pe foc 5 minute.
Intr-o tava punem borcanele (fara capac) si le bagam in cuptor pana cand se incalzesc.
Dupa ce dulceata s-a racit putin, o turnam in borcane,apoi le capsam. Invelim borcanele intr-o patura maare si le lasam asa peste noapte, pana se racesc.
Putem depozita dulceata in camara si sa o servim cu o cana de lapte sau poate doar unsa pe paine. DELICIOS!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|