Dulceata de piersici cu vanilie, whisky si apa de flori de portocal

Postat de ancutsa in Dulceata / Gem
16 Iul 2020 | 584 vizualizari

Anul acesta am vrut să experimentez dulceața de piersici în combinație cu diverse mirodenii și arome: vanilie, whisky și apă de flori de portocal. Am pregătit-o special pentru acest  tort de vară  și a ieșit o bunătate. Are o aromă deosebită, e ca și când te-ai bucura de un apus de soare de vară. Retete de vara

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 16.07.2020, 17:31
la 16.07.2020, 17:47
Câte arome...!
la 16.07.2020, 18:15
la 16.07.2020, 18:57
Woow, ce combinatie!
la 16.07.2020, 19:12
Buna!
la 16.07.2020, 19:46
la 16.07.2020, 19:55
Hmmm, super combinație!
la 16.07.2020, 21:31
Ce combinatii combinatoare
la 17.07.2020, 10:02
Va multumesc frumos, ma bucur ca v-a placut!
la 17.07.2020, 18:00
la 19.07.2020, 12:16
Daniela
la 20.07.2020, 20:49
Cred ca are o aroma tare faina!
la 20.07.2020, 21:34
Rocsi, asa este, multumesc!
la 21.07.2020, 01:00
Inspirata de tine , am inlocuit whiskey-ul cu ciresata
la 21.07.2020, 09:52
Mihaela, ma bucur ca te-am inspirat!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking