Dulceaţă de vişine

Postat de diaconta in Conserve
30 Iun 2012 | 17029 vizualizari

Înainte să aruncaţi cu pietre,celor care nu sunteţi de acord cu folosirea gelfixului sau a zahărului gelifiant pentru gemuri sau dulceţuri,am să vă spun că eu am fost de-a dreptul extaziată de gustul şi culoarea obţinută la această dulceaţă la care am folosit zahăr gelifiant Mărgăritar 1:1.Ca să nu mai spun de timpul pe care l-am economisit astfel.Iar dacă vă gândiţi la chimicale,prefer să reduc din altă parte,atât cât pot să controlez,pentru că nu vom reuşi niciodată să ştim exact atâta timp cât cumpărăm toate ingredientele.

Inapoi la reteta

Comentarii (56)

la 01.07.2012, 10:04
De maine la Lidl gasesti dispozitiv de scos samburii , la doar 25 de lei / cea mai buna dulcetica , zic io ...place tareeeeeeeee
la 01.07.2012, 10:51
O dulceata tare buna, dar prezentarea e de nota 20!
la 01.07.2012, 11:03
Place
la 01.07.2012, 13:28
saptamana viitoare vin si eu in Romania,imi pastrezi si mie un borcanel?
la 01.07.2012, 14:42
astazi am cumparat visine si maine dimineta trec la pregatirea dulcetei ,dar fara gel fix fiecare este liber sa foloseasca si sa consume ce doreste pentru ce esti harnicuta
la 01.07.2012, 16:54
ce culoare frumoasa
la 01.07.2012, 18:47
sa-l verifici neaparat,draga mea....anul trecut am facut si eu experienta asta cu dulceata de capsuni...am pus 2 kg de fructe si un kg de zahar, mi-am spus ca sunt dulci fructele si....mi-a facut floare(specific...de vreo 10 ani folosesc numai geliezucher nemtesc 1:1)...anul asta am folosit gelfix 2 in 1 si 3 in 1,depinde de dulceata fructelor...parca-mi place mai mult...e dulce cat doresti...te puuup
la 01.07.2012, 19:06
Kamy,nu cred ca o sa apuce multe zile,e prea bun am sa-l folosesc la deserturi.
Sa stii ca m-am gandit si eu la faptul ca am pus mai putin,vom vedea.
Cu gelfix ai mai multe optiuni
la 01.07.2012, 19:06
Masi,punem cum sa nu pentru tine
la 01.07.2012, 19:07
Alinutza,desigur iti pastrez
la 01.07.2012, 19:07
Bunica,asa este,fiecare alege ceea ce-i convine
sa vii mai des pe la noi
la 01.07.2012, 19:08
Diana,am un dispozitiv manual de scos samburii,la cantitatea asta merge si asa
la 01.07.2012, 19:09
Mirela multumesc
la 01.07.2012, 19:09
cea mai buna dulceata !
la 01.07.2012, 19:10
Lau
Gabytza
multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking