Dulceata de visine

Postat de merisor67 in Dulceata / Gem
26 Iun 2014 | 3765 vizualizari

Am vazut ca au fost propuse in concursul pentru multicooker mai multe retete de dulceata, iar eu am ales sa fac dulceata de visine. Am preparat aceasta dulceata la multicooker, dar am folosit si o parte de zahar gelifiant, de fapt am vrut sa-l testez. Este prima data cand il folosesc, ce-i drept se gelifiaza mai repede siropul, iar fructele isi pastreaza culoarea. La gust nu am simtit nicio diferenta, dar voi vedea de-alungul timpului, adica mai la iarna. :D

Inapoi la reteta

Comentarii (60)

la 26.06.2014, 19:12
Ce prezentare frumoasa
Sa stii ca se pastreaza foarte bine in timp ,cu zahar gelifiant.
la 26.06.2014, 19:16
Merci, Dia!
Cred ca se pastreaza si imi place ca au ramas fructele, o parte din ele, mai tari.
la 26.06.2014, 19:25
Mie imi place foarte mult
la 26.06.2014, 19:42
la 26.06.2014, 19:50
Yammy
la 26.06.2014, 19:51
Eee, Calin, vrei dulceata?
la 26.06.2014, 19:51
Elena
la 26.06.2014, 20:05
la 26.06.2014, 20:05
la 26.06.2014, 20:15
cea mai buna
la 26.06.2014, 20:26
Merisor,fa si pentru mine 1 kg. de dulceata.........ca eu stau cu burta la soare!))))Pe deasupra faci si dulceata foarte buna!
la 26.06.2014, 20:31
Un deliciu aceasta dulceata
la 26.06.2014, 20:37
Buniiiiiii ce bine de tine! Sa stai acolo sa te relaxezi frumos, ca meriti!
la 26.06.2014, 20:37
Lavi Rocsi
la 26.06.2014, 20:54

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking