la 17.06.2014, 14:49 Buna si varianta asta
Eu la orice gem/dulceata pun zahar dupa gust si intotdeauna s-au pastrat ok si au fost pe placul nostru.
Am eu un fix si niciodata nu intorc borcanele,nu-mi place ca sa fie dulceata pe capac,dimpotriva,vreau sa fie capacul curat cand desfac borcanul.
Fitze dom'le ))))))))
la 17.06.2014, 14:49 Cu cat mai putin zahar cu atat mai bine!
la 17.06.2014, 14:53 imi place oricum
la 17.06.2014, 14:54 Foarte frumoasa prezentarea! Eu pun chiar si mai putin zahar, intre 300-400 gr la kg de fructe si la fel ca si Dia zic, a stat dulceata in camara si nici eu nu intorc borcanele...
la 17.06.2014, 14:58 Nici eu nu folosesc proportia 1:1 mi se pare prea mult Imi place dulceata de visne! O ador!
la 17.06.2014, 15:07
la 17.06.2014, 15:27
la 17.06.2014, 15:52 Buna dulceata de visine!
la 17.06.2014, 16:09 Cu siguranta favorit!!! Deja le-am dat colegelor sa vada ca se poate si fara mult zahar...poate asa indrazneste careva sa si faca