Dulceata de visine cu zahar (mai) putin

Postat de Lia1 in Dulceata / Gem
17 Iun 2014 | 17127 vizualizari

Dupa indicatiile lui Bucatar Maniac.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 17.06.2014, 14:31
ce bun
la 17.06.2014, 14:42
este foarte buna
la 17.06.2014, 14:42
interesant
la 17.06.2014, 14:49
Buna si varianta asta
Eu la orice gem/dulceata pun zahar dupa gust si intotdeauna s-au pastrat ok si au fost pe placul nostru.
Am eu un fix si niciodata nu intorc borcanele,nu-mi place ca sa fie dulceata pe capac,dimpotriva,vreau sa fie capacul curat cand desfac borcanul.
Fitze dom'le ))))))))
la 17.06.2014, 14:49
Cu cat mai putin zahar cu atat mai bine!
la 17.06.2014, 14:53
imi place oricum
la 17.06.2014, 14:54
Foarte frumoasa prezentarea! Eu pun chiar si mai putin zahar, intre 300-400 gr la kg de fructe si la fel ca si Dia zic, a stat dulceata in camara si nici eu nu intorc borcanele...
la 17.06.2014, 14:58
Nici eu nu folosesc proportia 1:1 mi se pare prea mult Imi place dulceata de visne! O ador!
la 17.06.2014, 15:07
la 17.06.2014, 15:27
la 17.06.2014, 15:52
Buna dulceata de visine!
la 17.06.2014, 16:09
Cu siguranta favorit!!! Deja le-am dat colegelor sa vada ca se poate si fara mult zahar...poate asa indrazneste careva sa si faca
la 17.06.2014, 16:12
Ador dulceata de visine!
la 17.06.2014, 17:02
la 17.06.2014, 17:18

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking