Duo creme de capsuni si branza de vaci

Postat de costi7hector in Dulciuri
14 Mai 2018 | 1967 vizualizari
Duo creme de capsuni si branza de vaci

       

Ingrediente

  • 600 g branza de vaci
  • 300 g capsuni
  • 140 g zahar brun
  • 130 g seminte de dovleac
  • 4 oua de ciocolata
  • frunze de menta
  • esenta de trandafir optional

Mod de preparare

Prima crema: Se spala capsunile si se indeparteaza coditele apoi se blendeaza si se amesteca cu 300 g de branza de vaci si jumatate din cantitatea de zahar.

A doua crema: Se amesteca restul de branza de vaci cu restul de zahar, cu semintele si cu esenta de trandafir.

Se serveste in pahare cu picior. Se monteaza astfel: Se toarna intr-un pahar 1/4 din cantitatea de crema de branza cu capsuni. Se umplu 4 jumatati de ou de ciocolata cu 1/2 din cantitatea de crema de branza cu seminte, se aseza peste crema de capsuni apoi se adauga inca o 1/4 din cantitatea de crema de capsuni, se asezoneaza cu frunzulite de menta si se monteaza si celalalt pahar. Se serveste cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Duo creme de capsuni si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Inghetata de vanilie cu alune pralinate

Postat de Patricia_Iordache_79

Inghetata de vanilie cu alune pralinate

Cum preparam crantzul:   Topim intr-un vas 100 gr. zahar, amestecand continuu pentru a nu se arde pana obtinem un caramel de culoare brun-aurie. Cand zaharul este complet topit adaugam...

Citeste continuarea

Chec "Zebra"

Postat de Patricia_Iordache_79

Chec "Zebra"

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma. Adaugam zaharul vanilinat si mixam la viteza mica, apoi adaugam zaharul, lingura cu lingura, pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.05.2018, 01:13
la 15.05.2018, 08:32
la 15.05.2018, 18:16
Buna!
la 15.05.2018, 20:30
Bun desert!
la 16.05.2018, 05:03
Un desert bun!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking