Duo creme de capsuni si branza de vaci

Postat de costi7hector in Dulciuri
14 Mai 2018 | 1987 vizualizari
Duo creme de capsuni si branza de vaci

       

Ingrediente

  • 600 g branza de vaci
  • 300 g capsuni
  • 140 g zahar brun
  • 130 g seminte de dovleac
  • 4 oua de ciocolata
  • frunze de menta
  • esenta de trandafir optional

Mod de preparare

Prima crema: Se spala capsunile si se indeparteaza coditele apoi se blendeaza si se amesteca cu 300 g de branza de vaci si jumatate din cantitatea de zahar.

A doua crema: Se amesteca restul de branza de vaci cu restul de zahar, cu semintele si cu esenta de trandafir.

Se serveste in pahare cu picior. Se monteaza astfel: Se toarna intr-un pahar 1/4 din cantitatea de crema de branza cu capsuni. Se umplu 4 jumatati de ou de ciocolata cu 1/2 din cantitatea de crema de branza cu seminte, se aseza peste crema de capsuni apoi se adauga inca o 1/4 din cantitatea de crema de capsuni, se asezoneaza cu frunzulite de menta si se monteaza si celalalt pahar. Se serveste cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Duo creme de capsuni si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cozonacei cu rahat si ciocolata

Postat de Constelatialeu

Cozonacei cu rahat si ciocolata

Mai intai avem grija ca ingredientele sa fie la temperatura camerei, deci le punem in bucatarie de seara. Intr-un castron incapator cernem faina, facem in mijloc o gropita unde punem drojdia...

Citeste continuarea

Cozonac fara framantare - reteta mea nr. 100

Postat de TAB1TA

Cozonac fara framantare - reteta mea nr. 100

Pentru reusita cozonacului: in bucatarie trebuie sa fie cald, sa nu fie curent. Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Nu se deschide usa cuptorului in primele 20 de minute. Faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.05.2018, 01:13
la 15.05.2018, 08:32
la 15.05.2018, 18:16
Buna!
la 15.05.2018, 20:30
Bun desert!
la 16.05.2018, 05:03
Un desert bun!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking