Ingrediente
- 200 grame faina
- 100 ml ulei
- 200 ml apa
- 5 oua
- Crema:
- 1 pl de Creme Ole
- 400 ml lapte rece
- 1 lg de zahar
- Glazura:
- bomboane de ciocolata cu coniac
Mod de preparare
Crema:Intr-un bol se pun 400 ml de lapte rece de la frigider,se adauga plicul de crema si o lingura de zahar si se mixeaza bine.Cand crema este gata se da la frigider pana cand preparam cojile.
Cojile:Apa si uleiul se fierb impreuna. Se adauga faina si se amesteca bine cu telul.Cand s-a ingrosat, se ia de pe foc si se adauga, pe rand, ouale, omogenizandu-se bine.
Glazura:Intr-o cratita punem bomboanele sa se topeasca.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu ajutorul unui pos, se pun cojile de eclere si se coc la 200 grade timp de 25 de minute.Dupa ce s-au racit, cojile se taie pe jumatate si se umple cu crema si se pune glazura deasupra.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere cu crema de vanilie si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|