Eclere de casa, reteta celui mai delicios desert de casa
Postat de Lily_Musat in Prajituri 4 Iun 2009 | 593131 vizualizari
Salvează această rețetă simplă și delicioasă de eclere de casă. Descoperă pas cu pas cum să prepari eclere pufoase și delicioase chiar în propria bucătărie. Cu un blat fraged și o cremă fină, aceste eclere vor cuceri inimile și papilele gustative ale întregii familii.
Pentru a pregati Eclere de casa, reteta celui mai delicios desert de casa ai nevoie de urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, margarina sau unt.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (79)
la 14.06.2011, 00:06
Super
la 29.07.2011, 09:38
bune
la 29.07.2011, 10:02
vreau si eu unul
la 29.07.2011, 11:51
Preferatele mele
la 29.07.2011, 12:18
si mie imi plac mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!
la 15.01.2012, 19:17
ce bine arata = P ~~!mai ales ca nu pare a fi o reteta dificila! de abia astept sa o incerc
la 18.01.2012, 10:19
ce frumusele
la 18.01.2012, 12:12
nu am mai mancat demult ,chiar sunt foarte bune
la 19.01.2012, 18:06
Este asa de greu sa dati retete in grame si nu in "o cana", "dupa gust", "cat cuprinde" etc?! Ca sa nu mai vb ca ouale sunt si ele de cel putin 2 dimensiuni!!
la 19.01.2012, 18:20
Marcela,unele retete chiar se fac cu "cat cuprinde" sau "dupa gust",iar in reteta de mai sus,probabil vrea sa spuna ca masoara cu aceeasi cana,care poate fi de 200 ml banuiesc.
De multe ori depinde si de tipul de ingrediente folosite,iar ouale nu cred sa difere chiar atat de mult.Eu nu m-am gandit sa le masor dar e o idee
Sunt convinsa ca oricare dintre bucatase(i) te poate lamuri cu privire la reteta sa.
la 21.01.2012, 12:20
Cele mai delicioase
la 21.01.2012, 14:33
nu vreau sa fiu rau in nici un fel! Sunt doar curios cata margarina ati folosit la crema pentru ca pachetele variaza ca si gramaj! Din imagini as putea spune ca 200-400g, dar nici asta nu e sigur!
COMENTEAZA