Effiloché de vita cu brunoise de legume si écrasé de cartofi

Postat de Sylvia in Vita
14 Noi 2012 | 6001 vizualizari

Habar nu am cum ar suna in romana aceasta reteta : fire de carne cu cuburi de legume si cartofi zdrobiti, in franceza fiecare termen ca " effiloché" sau " écrasé de cartofi " ascunde in spate o reteta asa ca am pastrat denumirea. Va prezint o reteta poate mai neobisbuita ca si continut si materie prima dar cu un rezultat aspectuos si uimitor la gust . Carnea din care se face acest preparat ” effiloché ” este de obicei de structura mai atzoasa/fibroasa care se “face fire” cam asta ar fi traducerea in romana a termenului din bucataria frantuzeasca. Se poate folosi carnea de vita, de gaina, de iepure, etc.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 14.11.2012, 20:50
si bun si aspectuos!
la 14.11.2012, 21:45
Foarte bine arata
la 14.11.2012, 21:49
O reteta de Chef! Bravo arata grozav de bine!
la 15.11.2012, 00:41
wow
la 15.11.2012, 21:37
Un deliciu
la 15.11.2012, 21:38
spectaculos ce ai tu in farfurie Sylvia
la 19.11.2012, 11:47

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking