Embotido

Postat de ophelia43 in Mancaruri cu carne
31 Ian 2010 | 4577 vizualizari
Embotido

Embutido este un fel de mancare servit pe zile de naştere, în zilele de sărbătoare, şi pe alte zile festive. Se poate spune despre embutido ca se prezinta ca un jurnal de carne sau o rolă de carne, de obicei, făcute din carne de porc la sol, umplute cu ouă şi unul sau mai multe feluri de carne împânzit cu stafide si ardei.

Ingrediente

  • 1.5 kg carne de porc tocata
  • 1 bucata ceapa
  • 2 bucati cuburi magi porc
  • 1/4  ceasca  apa fierbinte
  • 1/2 ceasca stafide
  • 1 1/2 pesmet
  • 1/4 kg branza sarata
  • 1/4 kg sunca
  • 1kg carne vita
  • 2 bucati ardei rosu taiat marunt
  • piper
  • 1 ceasca sos marinat
  • 1 ligura zahar
  • 1 lingura sare
  • 8 linguri de lapte praf
  • folie de aluminiu pentru infasurare
  • 1 conserva carne porc cuburi
  • 10 bucati polonezi porc
  • 4 oua

Mod de preparare

se amesteca carnea porc + carnea de vaca,
se adauga ceapa piperul rosu piper ardei +conserva carne porc cuburi,
 stafide  lapte praf, si sos marinat + oua taiate si pesmet
Se amesteca toate ingredientele incet cu grija
Se pune cate o ceasca plina  in folie de aluminiu
in mijloc  se pun polonezii si oua si sunca bucatele  conserva carne porc cuburi,
 si se  impatureste cu grija

Apoi se fierbe la abur  1 ora  acoperit totul cu capac

Daca ti-a placut reteta noastra "Embotido" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele cu susan

Postat de TAB1TA

Chiftele cu susan

Se toaca marunt ceapa si usturoiul. Se amesteca cu miezul de paine, carnea si condimentele. (Se poate adauga un ou la acest amestec, eu nu am mai pus.) Se bat ouale si se pun intr-un bol....

Citeste continuarea

Chiftele umplute cu ou / Oua scotiene

Postat de timea

Chiftele umplute cu ou / Oua scotiene

Mai intai punem ouale la fiert timp de 7-8 minute. Ouale trebuie sa fie fierte tari.Le luam de pe foc si le punem in apa rece 1-2 minute apoi le decojim.  Cartoful si morcovul le dam pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.01.2010, 14:04
wow, foarte pretentioasa ..
la 31.01.2010, 14:18
inca o bucatareasa talentata
la 31.01.2010, 14:56
la 31.01.2010, 21:35
Bun venit ! Ai nimerit unde trebuia ! Toti bucatarasii sunt talentati si dornici sa invete .Despre tine nu ne spui nimic? Despre preparat numai cuvinte de lauda.

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking