Ingrediente
- 1.5 kg carne de porc tocata
- 1 bucata ceapa
- 2 bucati cuburi magi porc
- 1/4 ceasca apa fierbinte
- 1/2 ceasca stafide
- 1 1/2 pesmet
- 1/4 kg branza sarata
- 1/4 kg sunca
- 1kg carne vita
- 2 bucati ardei rosu taiat marunt
- piper
- 1 ceasca sos marinat
- 1 ligura zahar
- 1 lingura sare
- 8 linguri de lapte praf
- folie de aluminiu pentru infasurare
- 1 conserva carne porc cuburi
- 10 bucati polonezi porc
- 4 oua
Mod de preparare
se amesteca carnea porc + carnea de vaca,
se adauga ceapa piperul rosu piper ardei +conserva carne porc cuburi,
stafide lapte praf, si sos marinat + oua taiate si pesmet
Se amesteca toate ingredientele incet cu grija
Se pune cate o ceasca plina in folie de aluminiu
in mijloc se pun polonezii si oua si sunca bucatele conserva carne porc cuburi,
si se impatureste cu grija
Apoi se fierbe la abur 1 ora acoperit totul cu capac
Daca ti-a placut reteta noastra "Embotido" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|