Ingrediente
- 8 tortilla pentru fajitas (sau 4 lipii mari pentru kebab taiate in 2),
- 350 gr carne tocata de vita,
- 2 rosii,
- 1/2 ardel rosu,
- 1 ceapa esalota,
- 1 catel de usturoi,
- 1 lingura de smantana,
- 2 linguri de cascaval ras,
- 1 lingurita de paprika dulce,
- 1 lingurita de coriandru macinat,
- 1 lingura de ulei de masline,
- sare, piper proaspat macinat
Mod de preparare
Curatam si taiem ceapa si usturoiul marunt.
Ardeiul se curata si se taie cubulete.
Calim ceapa si usturoil in uleiul de masline, adaugam ardeiul apoi carnea si revenim bine.
Punem rosiile taiate cubulete si amestecam.
Adaugati 1/2 pahar de apa, condimentele.
Se fierbe la foc mic timp de 10 de minute. La sfarsit adaugati smantana si cascavalul ras. Amestecati.
Incalziti lipiile la cuptor 5 minute.
Puneti 2 linguri de compozitie in centru, ridicati peste compozitie partea de jos a lipiei si rulati.
Serviti-le calde , cu salata verde si felii proaspete de castravete sau rosie.
Pofta Buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fajitas mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|