Farfalle cu carne tocata si sos de rosii

Postat de mihasara in Farfalle
3 Apr 2013 | 12282 vizualizari
Farfalle cu carne tocata si sos de rosii

Ingrediente

  • 400g paste (farfalle-in cazul meu)
  • 350g carne tocata amestec(porc+vita)
  • 600ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • busuioc
  • 2 catei de usuturoi tocati marunt
  • 1 lingurita de verdeata tocata fin(marar+patrunjel)
  • 2 linguri ulei de masline
  • parmezan sau branza Pecorino- dupa gust.

Mod de preparare

Punem pastele la fiert in apa cu sare.

Intre timp curatam, spalam si tocam legumele, dupa care le punem la calit intr-o tigaie incapatoare.

Le lasam 3-4 minute dupa care adaugam carnea tocata si le calim bine pe toate.

Adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba bine.

Potrivim de sare si condimente.

Verificam sa fie fiarta carnea si sosul, punem  pastele care sunt gata intre timp si pe care le-am scurs de apa in care au fiert.

Le amestecam usor, adaugam verdeata tocata fin si radem deasupra parmezan. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu carne tocata si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Farfalle cu sos ragu

Postat de madi_marin

Farfalle cu sos ragu

Pentru sos : se toacă ceapa şi usturoiul, iar morcovul se rade fin. Se călesc în ulei, apoi se adaugă carnea şi puţină apă (sau supă de carne nesărată) şi se lasă să fiarbă...

Citeste continuarea

Farfalle cu sos bolognese

Postat de Monica1997

Farfalle cu sos bolognese

Se caleste ceapa cu usturoiul,apoi se adauga ciupercile,carnea(cantitate dupa preferinta) iar la sfarsit mirodeniile:cimbrul,foile de dafin,piperul,sare(dupa preferinta).Separat se fierb...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2013, 17:09
farfallele-s pastele mele preferate
la 03.04.2013, 22:30
la 04.04.2013, 08:12

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking