Ingrediente
- 150 gr paste tip farfalle
- 100 gr ciuperci
- 1 ardei gras galben
- ulei
- sare
- 100 gr piept pui
- 2 linguri pline cu pesto
Mod de preparare
Intr-o oala punem apa la fiert. Cand a inceput sa fiarba punem sarea si pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca .
Intre timp curatam ardeiul de seminte si il taiem cuburi .
Pieptul de pui il spalam , il stergem cu un servet de haRtie , eliminam pielita si partile grase si taiem in cuburi potrivite ca marime .
Punem o tigaie cu putin ulei la foc mediu si calim pieptul de pui pana se rumeneste frumos pe toate partile .Cand este gata il scoatem pe o farfurie .
In aceeasi tigaie punem ardeiul impreuna cu ciupercile bine scurse de uleiul din conserva .
Presaram sare si amestecam din cand in cand ,
Cand s-au calit punem pieptul de pui .
Cand pastele au fiert le scurgem bine de apa si le amestecam cu cele 2 linguri cu pesto.
Adaugam amestecul de carne si ardei si amestecam bine toate ingredientele.
SErvim imediat !
POFTA BUNA !
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu pui si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|