Ingrediente
- 200 grame farfalle
- 1 catel de usturoi
- ulei de masline
- sare, piper
- 3 lingurite Pesto alla genoveze
- 6 rosii uscate la soare
- 100 grame spanac proaspat
- 50 grame branza Feta
- 300 grame romanesco/ broccoli
Mod de preparare
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.
Intre timp, se desface romanesco in buchetele, usturoiul se piseaza si rosiile se toaca marunt.
Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie si se adauga usturoiul, impreuna cu rosiile uscate la soare. Se lasa 1-2 minute la foc mediu, avand grija sa nu se arda usturoiul. Se adauga spanacul si pesto si se amesteca bine. Se lasa pana cand spanacul s-a inmuiat. Se adauga branza si pastele si se amesteca din nou. Se adauga din apa in care au fierbt pastele, daca este nevoie, pentru a obtine un sos matasos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle in sos pesto cu rosii uscate la soare, spanac si romanesco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|