Ingrediente
- 400 g paste tip farfalle
- 300 g fasole alba
- 300 g naut
- 3 linguri suc de rosii
- 2 catei usturoi
- ulei
- sare
- piper
- patrunjel
- parmezan
Mod de preparare
Punem intr-o oala apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si apoi pastele. Le fierbem comform indicatiilor de pe ambalaj ( circa 10 minute) amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca. Cand pastele au fiert le scurgem de apa.
Intre timp punem in tigaie putin ulei. Cand uleiul s-a incins, punem la calit usturoiul curatat. Lasam cateva minute pana ce uleiul ia gustul usturoiului .
Adaugam apoi nautul si fasolea (ambele fierte - eu am folosit cele din conserva) .
Potrivim de sare si piper si lasam la calit la foc iute circa 5-10 minute.
Punem apoi sucul de rosii, amestecam ingredientele cu o lingura de lemn si lasam in continuare la foc potrivit alte 10 minute.
Inchidem focul si presaram patrunjel.
Adaugam pastele si amestecam usor .
Se servesc calde si dupa preferinta presaram parmezan .
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu fasole si naut" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (35)
|