Farfalle cu fasole si naut

Postat de caroline in Farfalle
10 Aug 2015 | 4408 vizualizari
Farfalle cu fasole si naut

Ingrediente

  • 400 g paste tip farfalle
  • 300 g fasole alba
  • 300 g naut
  • 3 linguri suc de rosii
  • 2 catei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • parmezan

Mod de preparare

Punem intr-o oala apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si apoi pastele. Le fierbem comform indicatiilor de pe ambalaj ( circa 10 minute) amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca. Cand pastele au fiert le scurgem de apa.

Intre timp punem in tigaie putin ulei. Cand uleiul s-a incins, punem la calit usturoiul curatat. Lasam cateva minute pana ce uleiul ia gustul usturoiului . 

Adaugam apoi nautul si fasolea (ambele fierte - eu am folosit cele din conserva) .

Potrivim de sare si piper si lasam la calit la foc iute circa 5-10 minute. 

Punem apoi sucul de rosii, amestecam ingredientele cu o lingura de lemn si lasam in continuare la foc potrivit alte 10 minute. 

Inchidem focul si presaram patrunjel.

Adaugam pastele si amestecam usor .

Se servesc calde si dupa preferinta presaram parmezan .

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu fasole si naut" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (35)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor

Postat de RODIMUR

Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor

Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Între timp se unge cu unt o tavă termorezistentă și se pregătesc celelalte ingredinte. Șunca și cașcavalul se taie...

Citeste continuarea

Paste cu carne de porc si busuioc

Postat de eumimi

Paste cu carne de porc si busuioc

Punem farfalele in apa cu sare la fiert. Ceapa o tocam marunt si o punem la prajit. O lasam pana cand incepe sa se aureasca putin si adaugam carnea. Le lasam  pe foc 10-12 min. pana cand...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 10.08.2015, 09:56
interesant
la 10.08.2015, 09:56
Prezent
la 10.08.2015, 10:04
Iar ceva bun
la 10.08.2015, 10:06
Motan
la 10.08.2015, 10:06
Miha

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking