Ingrediente
- 2 linguri făină
- 1 linguriță praf de usturoi
- 1 linguriță boia de ardei
- 1 / 2 linguriță de sare
- 1 / 8 linguriță piper
- 2 albușuri de ou mari , ușor bătute
- 1 1 / 2 cană fulgi de porumb zdrobit grosolan
- 1/2 piept de pui, tăiat în fâșii (ținut în lapte vreo 30 min)
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 200 °.
Combină primele 5 ingrediente într-un vas, amestecând cu un tel. Puneți albușurile în alt vas şi bateţile ușor cu o furculiță. Fulgii de porumb zdrobiți se așează în alt vas. Lucrați pe rând, fășie cu fășie.
În primul rând tăvăliți fâșiile de pui prin făină . Scufundați-le apoi în albușul de ou , și în final le tăvăliți în fulgii de porumb. Pe o tavă pentru cuptor puneți o foaie de copt pe care o ungeți cu unt sau o acoperiți cu spray de gătit. Așezați fășia de pui trecută prin cele 3 operații în tavă. Repetați procedura cu restul fâșiilor de pui , trecându-le prin amestecul de făină, albușuri de ou şi fulgii de porumb.
Pulverizați peste fâșiile de pui un strat fin de spray de gătit ( dacă aveți , dacă nu aveți merge și fără). Se coace la 200 ° pentru 10 minute sau până s-au făcut, întorcându-le o singură dată.
Se servește cu maioneză , sos ranch, tulpini de țelină şi morcovi tăiate bastonaşe .
Daca ti-a placut reteta noastra "Fâşii de pui crocante - chicken fingers" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|