Ingrediente
- 2 conserve de fasole alba
- 2 carnati de casa
- 2 cepe
- 2 morcvi mari sau 4 mai mici
- 1oo ml ulei
- 3-4 linguri pasta de rosii
- curcuma
- sare
- piper
- foi de dafin
Mod de preparare
Fasolea din conserva se trece printr-un jet de apa si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Ceapa se curata se spala si se toaca marunt, o punem la calit ( inmuiat in ulei) intr-o cratita pe foc.
Morcovul curatat si spalat se taie rondele subtiri si se pune peste ceapa calita, adaugam un pic de sare. Dupa ce s-au facut legumele se pun carnatii taiati asa cum ne place. Amestecam din cand in cand adaugand cate putina apa lasam cam 7-10 minute sa fiarba impreuna dupa care adaugam fasolea , un pic de curcuma, piper, foi de dafin si sare dupa gust . Lasam pe foc inca 7-10 minute amestecand din cand in cand si mancarica este gata .
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|