Fasole cu carnati

Postat de lucy2002 in Mancaruri cu carne
6 Feb 2020 | 3697 vizualizari
Fasole cu carnati

O mancarica rapida si foarte gustoasa! Eu folosesc in ultima perioada doar fasole la conserva fiinca pot gati rapid mai ales cand sunt in criza de timp.

Ingrediente

  • 2 conserve de fasole alba
  • 2 carnati de casa
  • 2 cepe
  • 2 morcvi mari sau 4 mai mici
  • 1oo ml ulei
  • 3-4 linguri pasta de rosii
  • curcuma
  • sare
  • piper
  • foi de dafin

Mod de preparare

Fasolea din conserva se trece printr-un jet de apa si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

Ceapa se curata se spala si se toaca marunt, o punem la calit ( inmuiat in ulei) intr-o cratita pe foc.

Morcovul curatat si spalat se taie rondele subtiri si se pune peste ceapa calita, adaugam un pic de sare. Dupa ce s-au facut legumele se pun carnatii taiati asa cum ne place. Amestecam din cand in cand adaugand cate putina apa lasam cam 7-10 minute sa fiarba impreuna  dupa care adaugam fasolea , un pic de curcuma, piper, foi de dafin si sare dupa gust . Lasam pe foc inca 7-10 minute amestecand din cand in cand si mancarica este gata .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

Postat de mirela0911

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

Fasolea se tine in apa rece peste noapte. Dupa cum am spus, o pusesem la fiert in apa cu sare pentru a pregati fasole frecata. Cand am luat din ea pentru a face iahnie, era mai mult de jumatate...

Citeste continuarea

Cassoulet cu fasole, carnati si carne de pui

Postat de cristeena20

Cassoulet cu fasole, carnati si carne de pui

Hidratam fasolea de cu seara in apa, iar a doua zi o fierbem cu sare, piper si dafin; eu am fiert-o in cucta (oala cu presiune) cca. 10 -15 minute.  Intr-o cratita (eu am facut in vas de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2020, 10:44
Cu mancarica de aceasta ajungi direct... la inima sotului
la 06.02.2020, 10:45
Pe placul tuturor, după părerea mea...!
la 06.02.2020, 10:46
Fasolea la conserva face parte din kit-ul de supravietuire culinara ;D Eu o folosesc la salate in cazul in care am musafiri ce trebuie repede serviti cu ,, ceva "" !!!
la 06.02.2020, 10:46
Si baietilor mei le place mult! Multumesc Mihaela!
la 06.02.2020, 10:47
Da , Rodica asa este! Multumesc !

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking